VIEW – Loft & Penthouse owners Rotterdam

De vrijheid van onafhankelijk wonen. Voor wie alles uit het leven wil halen.

Bent u een eigenaar van een loft, penthouse of appartement in een van de vele fantastische hoogbouw projecten die in NL gerealiseerd worden?
Dan gaat u een woondroom realiseren.

Uw toekomstige “Room with a View” is bijvoorbeeld gesitueerd in de in aanbouw zijnde Fenixlofts, de gave projecten Boston Seattle, het chique Noordsingel Lofts of de The Muse of Rotterdam. Met een professioneel interieurontwerp krijgt uw loft of penthouse de status en uitstraling die het verdient.

Om grip te krijgen op het verbouw- en inrichtingstraject, een compleet huis te creëren waar u kunt ontspannen, waar u echt thuis komt en waar alles precies past bij úw unieke leefstijl, dat kan via de strategiesessie:

Realiseer uw droomthuis in een “Sky Line Interior Sessie” ter waarde van €147,- 
In deze sessie (dmv een Skype call) informeert u mij over uw ideeën en woonverlangens. Aan bod komen dan de volgende zaken:
Welke uitdagingen ervaart u? Waar loopt u tegenaan? Waar moet u op korte termijn over beslissen.
We inventariseren welke stappen genomen moeten worden om te kunnen realiseren waar u van droomt. Mogelijkheden en wensen worden in een tijdspad gezet. Zo wordt het heel concreet hoe u uw eigen thuis zult creëren.

Bent u geïnteresseerd in dit verhelderende gesprek? Meldt u dan NU aan via onderstaande button.
NB: Er zijn op dit moment nog drie gratis plekken beschikbaar als u zich aanmeldt voor 29 januari 2017 (mijn verjaardag).

[maxbutton id=”4″]

Wonen in een loft reflecteert (uw) persoonlijkheid.