fbpx

BURO assistent

BURO ASSISTENT (mbo of hbo)
Een zeer georganiseerde tijger, een praktisch ingesteld type dat mij gaat helpen orde te scheppen in het vele dat ik wil doen en wil bereiken. Het leuke is: ben jij een 50+ mens? Lijkt me uitstekend idee dat je reageert. Het wordt steeds drukker en wil graag samen per jaar 12 schitterende projecten op gaan leveren.

Herken je dit?
Je bent al door de wol geverfd, liefst in creatieve sector of dit vakgebied. Je heb je zaakjes op orde en laat je niet gek maken door chaos of problemen die opgelost moeten worden. Je ziet oplossingen en bent pro-actief. Je brengt rust. Orde! Het glas is half vol en je pakt problemen rustig, strak en discreet aan. Commercieel heb je ook wel in de gaten wat er nodig is in mijn bedrijf.
Je hebt een positieve levenshouding en bent handig. Sociaal zijn en als het nodig is zeer zakelijk kunnen reageren dat is een bestaande vaardigheid.

EN: de usual vaardigheden aan Office en wat daarbij opvalt: je houdt net als ik van zeer ordentelijke documenten. Ach ja boekhouden…. ik doe dat eigenlijk met een heel eenvoudig programma. Het hoort erbij. FB, Insta, Linkedin, zijn speerpunten.

Wat is er te doen?
Afspraken maken, planning bijhouden, zeer eenvoudige financiën. Stalen aanvragen als het zo uitkomt, Social Media zaken regelen. Klanten bellen, te woord staan, vergaderverslagen uittypen. Mijn workflow ondersteunen.

Wat heb ik jou te bieden:
Een freelance job. Het aantal uren gaan we samen bekijken. Deels hier op lokatie maar ook thuis werkend en via Skype hebben we contact wanneer het nodig is.

DUS:
Ik wil je graag persoonlijk ontmoeten maar stuur per email je CV en een korte, duidelijke motivatie. Kom gewoon een kop koffie drinken, met het risico dat ik er niet ben maar dat zien we dan wel…

Tot ziens,
Linda