fbpx

ons proces

Wie:

Ik help u, als eigenaar van een penthouse, loft of appartement met het realiseren van uw droomhuis. Samen doorlopen we een af te spreken periode een traject. Een reis als het ware. Dat kan zijn een eenvoudig advies zijn, een ontwerptraject, compleet aangevuld met offertes en of realisatietraject voorzien van bouwbegeleiding. Te denken valt aan een aanzet tot oplossingen, uw keuzes uitlijnen, de puzzel compleet krijgen tot een concept dat uzelf uitvoert. Een ontwerp voor een ruimte, geheel uitgevoerd van a tot z.

Dat resulteert in het type verbouwing waar u zelf voor kiest: Dat kan geheel voor u worden ontzorgt of u bent uitstekend zelf in staat alle ins en outs te regelen en te coördineren.

Welk proces u kiest of uit handen geeft, in onze samenwerking maakt u uw eigen designkeuzes. Deze manier van werken levert een uitgekiend, eigen, prachtige en heel persoonlijk, interieurontwerp op. Een interieur dat jarenlang zorgt voor een luxueuze woonbeleving.

HOE:

Samen. Van begin tot eind. In ieder type traject zorg ik voor ontwerp, bespreek ideeën, maak een visualisatie, teken detaillering, draag opties aan. Ik zal u vragen te gaan proefzitten op meubels. Actief deel te nemen in de planning.

Voor de kleine leuke spullen werk ik met stylistes en ik werk uitsluitend met professionals.

Ik wil u eerst spreken en daarna ontmoeten. Het contact dat wij hebben en van elkaar begrijpen wat u en ik betekenen in het proces uw woning te realiseren is curciaal voor het eindresultaat. Daarom kijk ik uit naar uw eerste telefoontje en onze kennismaking.

Wat het oplevert:

Een plek waar uw keuken het warme hart van het huis is, bijvoorbeeld. Wanneer u de voordeur opent, wil ik dat u thuiskomt in een huis dat gegoten zit als een maatpak.
Waar rekening is gehouden met al uw wensen. Vrienden herkennen uw identiteit. U leeft en geniet van alle aspecten die uw appartement te bieden heeft. Waar u helemaal tot rust komt en zult opladen.

Belt of mailt mij gerust voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u daar niet op wachten dan kunt alvast onderstaand formulier invullen. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug door u te bellen.

bel mij