ons proces

Wie:

Ik help u, als eigenaar van een penthouse, loft of appartement met het realiseren van uw droomhuis. Samen doorlopen we een compleet ontwerptraject, aanbestedingstraject en realisatietraject. Dat resulteert in een zorgvuldige verbouwing waar u geen omkijken naar heeft en waarin alles wat u wenst wordt meegenomen.

Waarom:

Dit traject brengt u rust en zekerheid met als eindresultaat een plek om thuis te komen waarbij uw keuken centraal staat, het warme hart van uw nieuwe woning.
Tijdens het traject zoom ik, in op comfort, uw identiteit en budget.

Hoe:

U kunt het proces volledig uit handen geven of, waar ik helemaal voor ben, uw eigen designkeuzes maken. Deze manier van werken levert een uitgekiend, eigen, prachtige en heel persoonlijke, interieurontwerp op. Een interieur dat jarenlang zorgt voor een luxueuze woonbeleving.

Wat het oplevert:

Wanneer u de voordeur opent, komt u thuis in een huis dat gegoten zit als een maatpak. En waar echt rekening is gehouden met al uw wensen. Waar u leeft, geniet van alle aspecten die uw appartement te bieden heeft. Waar u helemaal tot rust komt en zult opladen. Wel zo prettig als u een energieke en uitdagende levensstijl heeft.

Belt of mailt mij gerust voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u daar niet op wachten dan kunt alvast onderstaand formulier invullen. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug door u te bellen.

Vragen ter voorbereiding ontmoeting

  • Bijvoorbeeld: landelijk, urban, minimalistisch ...
  • Wil de projectontwikkelaar, aannemer of architect onderstaande van u weten?
  • Als u om u heen kijkt in uw nieuwe interieur wat ziet u dan?
  • Om u te helpen: Wat wilt u ervaren wanneer u zich voorstelt hierin te wonen. Met welk gevoel wilt u iedere dag thuiskomen in dit huis?
  • Welke dingen zijn er in uw huidige of vorige woonplekken mislukt? Zijn er dingen die u dagelijks de gedachte of het gevoel geven van "jammer"?
  • Om uw absolute woondroom te realiseren: Wat zijn uw verwachtingen van het kleur-materiaal-ontwerp- en realisatietraject?
  • w.g. Linda
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.