fbpx

betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

De volgende diensten en producten dienen 100% vooruit te worden betaald, maximaal 48 uur (2 dagen) voor aanvang.
INSPIRATIE CALL
SCHETS @ TAFEL
KLEUR- en MATERIAALCONCEPT (klein)
module 1 – LICHT
BADKAMER en KEUKEN ontwerp

Bij de hieronder vermelde diensten en producten dienen 50% bij opdracht te worden voldaan, waarna het werk zal aanvangen. Halverwege ons traject, dat is, na oplevering van het conceptplan, tekenwerk etc. volgt 40%. Na oplevering totale werkzaamheden het restant van 10% plus eventuele advieskosten derden, overhead, reiskosten en meerwerkkosten. Dit wordt schriftelijk met u gecommuniceerd.
module 2 – LICHT & ELEKTRA
KLEUR- en MATERIAALCONCEPT (totale WONING)
TOTAAL INTERIEUR ONTWERP

Zoals vastgesteld in de schriftelijke en uitsluitend bij getekende opdrachtbevestiging worden de betalingen gehanteerd. Prijzen worden gehanteerd zoals vermeld op de website of per offerte op maat. Prijzen uit een eerdere aanbieding zijn 2 maanden geldig.
Prijzen zijn exclusief reiskosten a €0,19 p/km.

Annuleringen
Prijzen worden jaarlijks per 1 januari geïndexeerd met 2%.
Ik behoud mij het recht voor een prijsverhogingen door te voeren als de (af)levering langer duurt dan 3 maanden bij de start van het contract. Dus 3 maanden na totstandkoming van de overeenkomst kan een eventuele de prijs worden geïndexeerd.

Restitutie is niet mogelijk indien u te laat annuleert of niet arriveert op de geplande datum en tijd zonder bericht of afzegging dan wel verplaatsing van de afspraak:
NB-2:Bij de volgende dienstenINSPIRATIE CALL, SCHETS @ TAFEL, module 1 – LICHT, BADKAMER en KEUKEN ontwerp is kosteloos annuleren mogelijk tot 48 uur (2 dagen) voor aanvang van de geplande datum: Verzetten van de afspraak is uiteraard wel mogelijk, gaarne per telefoon of email.
NB-3:Bent u onverwacht verlaat op de dag van onze afspraak dan volstaat een app, sms of email. 

Annuleringsvoorwaarden
Opdrachten en betalingen via contracten tot stand gekomen worden conform het betreffende contract en opdrachtbevestigingen gehanteerd.

Annuleringsvoorwaarden
Opdrachten en betalingen via contracten tot stand gekomen worden conform het betreffende contract en opdrachtbevestigingen gehanteerd. Zie ook VOORWAARDEN.