betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Zoals vastgesteld in de schriftelijke opdrachtbevestiging worden de betalingen gehanteerd. Prijzen worden gehanteerd zoals vermeld op de website. Prijzen uit een eerdere aanbieding zijn 2 maanden geldig.
Prijzen zijn exclusief reiskosten a €0,19 p/km.

NB-1: De volgende diensten en producten dienen 100% vooruit te worden betaald, maximaal 48 uur (2 dagen) voor aanvang: korte TRAJECT op MAAT (via offerte) tot €7500,- late@designdate, identity@lunch, schets@tafel en kleur@home.

Restitutie is niet mogelijk indien u te laat annuleert of niet arriveert op de geplande datum en tijd zonder bericht of afzegging dan wel verplaatsing van de afspraak:
NB-2: Bij de volgende diensten is kosteloos annuleren mogelijk tot 48 uur (2 dagen) voor aanvang van de geplande datum: late@designdate, identity@lunchschets@tafel en kleur@home. Verzetten van de afspraak is uiteraard wel mogelijk, gaarne per telefoon of email.
NB-3: Bent u onverwacht verlaat op de dag van onze afspraak dan volstaat een app, sms of email. 

Annuleringsvoorwaarden
Opdrachten en betalingen via contracten tot stand gekomen worden conform het betreffende contract en opdrachtbevestigingen gehanteerd. Zie ook VOORWAARDEN.