fbpx

BLOG

VIP – flight # the TOP

VIP – flight # the TOP

Sky line VIP – interior design flight – High altitude strategy (VIP’s only) towards successful living in your dream home penthouse or loft apartment. Exclusively for CEO’s, DGA’s and SG’s. Are you traveling a lot? No time to waist ever again with a tailor made interior design solution during your private flight. Hands-on solutions in one design session will offer you the complete picture..
Sweet, cute and URBAN

Sweet, cute and URBAN

Wat is het centrum van rust in JOUW drukke bestaan? DE KEUKEN? …. Vrienden, geliefden ontmoeten en samen eten, koken, het leven bespreken en delen van ervaringen, inspiratie en dan weer verder je ambitie en hart volgen! Wauw, ik was onder de indruk van de daadkracht die ik ontdekte tijdens het intake gesprek dat ik..
KLEUR@home

KLEUR@home

“Jouw informatie was heel compleet. Kleuren, suggesties voor materialen op de muur, ideeën voor de opstelling van de keuken en de inrichting (een bank!) tot het telefoonnummer van een stucadoor. Voor mij een totaal pakket.” —      Renate over kleur @ home     — volledige referentie op aanvraag
VIEW – Loft & Penthouse owners Rotterdam

VIEW – Loft & Penthouse owners Rotterdam

De vrijheid van onafhankelijk wonen. Voor wie alles uit het leven wil halen. Bent u een eigenaar van een loft, penthouse of appartement in een van de vele fantastische hoogbouw projecten die in NL gerealiseerd worden? Bent u op zoek om uw woondroom te realiseren. Uw toekomstige “Room with a View” is bijvoorbeeld gesitueerd in de in aanbouw..
Vloeren als sierraad voor uw appartement

Vloeren als sierraad voor uw appartement

Bent u op zoek naar een sterke en onderhoudsarme vloer met een hout-look en duurzame uitstraling? In nieuwbouw situaties voor appartementen en lofts is een pvc-stroken als vloerafwerking echt een geweldige optie. Zowel voor uw budget maar met name ook onderhoud en contactgeluid heeft dit materiaal vele voordelen. Om een alternatief te geven voor massief houten parket kan..
LATE @ DESIGNDATE

LATE @ DESIGNDATE

– by night – ontwerpsessie in een loft of penthouse. Genietend van het uitzicht, al schetsend en pratend over uw leef- en woon wensen, proeft u uw nieuwe leven… de zon zien ondergaan met champagne en elkaar… daarna het betoverde gefonkel van de lichtjes van de stad. Met dit uitzicht zet ik uw toekomstige loft in pennenstreken neer. In..

i-DENTITY @ LUNCH

Ontwerp- en schets “lunch” in Rotterdam. Voorzien van een duurzame en smakelijke lunch op een inspirerende locatie, zoomen we in op ontwerpen van uw plattegronden en combineren we uw woonwensen met concrete en vernieuwende materiaalvoorstellen. Drie uur volledige focus, ervaar de effecten van kleur. Bij onderwerp naar uw wens, dat kunnen dat zijn: de keuken, badkamer of speciale wensen maar ook ideeën voor..

SCHETS @ TAFEL

Plattegronden thuis aan huis voor €369,- Twee uur brainstormen over ruimtes naar keuze. Plattegronden komen ter tafel en waar nodig verschijnen enkele hand geschetste 3D impressies om consequenties te onderzoeken, out of the box denken en oplossingen te verkennen. Het hemd van het lijf vragend en in de betreffende ruimte praten we over lichtinval, kleurtoepassing, indeling. Zo schetsend, komen..

KLEUR @ HOME

Uw – eigen – kleurenschema, voor uw huis geschreven om alvast thuis te beleven. Op basis van SCHETS @ tafel concentreren we ons uitsluitend op kleuren, het hoe en waarom en vooral waar deze in uw situatie toegepast gaan worden. Omdat niet iedereen weet welke kleuren hem/haar staan, laat staan waar ze in huis toe te passen,..