fbpx

BLOG

Moed om te kiezen…

Moed om te kiezen…

Hij was niet bang voor moeilijkheden. Wat hem angst aanjaagde, was de verplichting om een pad te moeten kiezen. Door één pad te kiezen, zou hij de andere moeten verlaten. Paulo Coelho – Braziliaans schrijver 1947- heden Bron: De alchemist (1988) Profieltekst van LinkedIn op 6-6-2019: * afbeelding certificaat Lichtdiploma 1 @ Lighting Design Academy 24-6-2019. ”..
Sweet, cute and URBAN

Sweet, cute and URBAN

Wat is het centrum van rust in JOUW drukke bestaan? DE KEUKEN? …. Vrienden, geliefden ontmoeten en samen eten, koken, het leven bespreken en delen van ervaringen, inspiratie en dan weer verder je ambitie en hart volgen! Wauw, ik was onder de indruk van de daadkracht die ik ontdekte tijdens het intake gesprek dat ik..
KLEUR@home

KLEUR@home

“Jouw informatie was heel compleet. Kleuren, suggesties voor materialen op de muur, ideeën voor de opstelling van de keuken en de inrichting (een bank!) tot het telefoonnummer van een stucadoor. Voor mij een totaal pakket.” —      Renate over kleur @ home     — volledige referentie op aanvraag
VIP – flight # the TOP

VIP – flight # the TOP

Sky line – interior design flight – High altitude strategy towards successful living in your dream home penthouse or loft apartment. 4-Q’s: Are you traveling a lot? Waiting at airports to board your flight for hours? And planning your new place to live, looks, feel, budgets? Waisting time? No time to waist ever again with an interior design..
Vloeren als sierraad voor uw appartement

Vloeren als sierraad voor uw appartement

Bent u op zoek naar een sterke en onderhoudsarme vloer met een hout-look en duurzame uitstraling? In nieuwbouw situaties voor appartementen en lofts is een pvc-stroken als vloerafwerking echt een geweldige optie. Zowel voor uw budget maar met name ook onderhoud en contactgeluid heeft dit materiaal vele voordelen. Om een alternatief te geven voor massief houten parket kan..

Tegels zijn uit? NOU echt niet!

Laatst zei iemand mij dat tegels in de keuken tegenwoordig niet meer worden toegepast en daarmee “UIT” zijn … Daar ben ik het niet mee eens. Het is maar hoe je met tegels, in je ontwerp, de ruimte laat spreken. Ik hou van tegels. Ze zijn veelzijdig en je creativiteit kan je volop de vrije hand..
Smakelijk! ontwerp met Identity (@ lunch)

Smakelijk! ontwerp met Identity (@ lunch)

“Wat verschrikkelijk veel keuzes” zuchtten ze, H&M uit Utrecht. What to choose and where….. poeh. De afgelopen maanden waren hectisch, er is veel op hen afgekomen tijdens het aankooptraject. Vooral ook de creatieve chaos wanneer je gaat nadenken over het leven in een nieuw te ontwerpen huis, hoe orden je dat en waar begin je? En daar kom ik..