fbpx

disclaimer

Credits en buitengewone dank voor de fotografie in deze site aan:
Portretten van Linda door Rogier Bos
Interieurs gefotografeerd door Leonie Voets
Diverse beelden via Pixabay
Skyline afbeeldingen (in de mist) zijn beschikbaar gesteld door Peter Smidt Rotterdam.

Beelden van derden:
De foto’s, beelden en producten die in de blogs van deze site zijn gebruikt, zijn beschreven en toegepast met toestemming van de fotograaf, fabrikant of eigenaar, geplaatst of onder licentie aangekocht of gratis gedownload. Ik heb de grootst mogelijk zorg aan besteed aan naamsvermelding en bronvermelding en schriftelijk toestemming voor gekregen dan wel een licentie gekocht. Mocht het zijn dat u denkt dat het niet waar is dat ik uw foto van een stock site heb gedownload of per email toestemming heb aangevraagd en van u heb gekregen? Dan stel ik persoonlijk contact op prijs. Een mailtje is genoeg om het probleem uit de wereld te helpen.

Copyright derden:
Bovenstaande gebruik van copyright en eigendomsrechten van derden geldt uiteraard ook voor de rechten van teksten en embedded links.

Producten:
Ik heb geen verdiensten aan of voordelen van het bloggen over de merken waar ik over schrijf. Ik ken deze producten en merken omdat ik ze eerder heb toegepast in mijn projecten. En er enthousiast over ben en u wil informeren, enthousiasmeren. Bent u niet akkoord met vermelding binnen deze site dan hoor ik het graag. Ik wens alleen correcte zaken te vermelden dus mocht u onregelmatigheden tegenkomen dan corrigeer ik die vanzelfsprekend zo snel mogelijk.

Personen:
De mensen die in foto’s op mijn site zichtbaar zijn, zijn met hun toestemming gefotografeerd en hebben de foto’s alvorens het verlenen van toestemming persoonlijk gezien en goedgekeurd. Ik vermeld geen volledige namen, adressen en andere persoonlijke zaken zonder uitdrukkelijk doel en toestemming. Heeft u echter interesse om met personen die zichtbaar zijn in mijn site in contact te komen… voor bijvoorbeeld een referentie, dan kunt u zich bij mij melden en zal ik in overleg met hen uitzoeken of contact mogelijk is.

Copyright en eigendom van mijn interieurontwerpen, diensten en blog-teksten:
Als u mijn opdrachtgever bent zal ik u altijd om toestemming vragen om beeldmateriaal en projectinformatie van ons project te kunnen gebruiken voor promotie doeleinden. De voorwaarden die u stelt worden binnen redelijkheid geaccepteerd en respecteren wanneer mij dat niet beperkt in mijn ondernemerschap in het op legale en ethische wijze van aquisitie plegen. Echter, in onze schriftelijke opdrachtovereenkomst is vermeld via de leveringsvoorwaarden welke ook volgens de DNR is bepaald en hier nogmaals vindbaar zijn dat het “ontwerp” van uw interieur onder het auteursrecht valt zoals de algemene voorwaarden van de bni voorschrijven. Vanuit deze gedachte mag ik het naar goeddunken inzetten om publiciteit en naamsbekendheid te generen, zowel commercieel als non-profit gebruiken in publicaties en andere vormen van uitingen binnen en ten bate van mijn eigen bedrijf. Ik vind een open en eerlijke, fatsoenlijke wijze van werken extreem belangrijk. Daarom zal ik al het mogelijk doen om met u in overleg te treden en toestemming te vragen voor publicaties van uw interieur in bijvoorbeeld tijdschriften of andere soorten media voordat deze in de openbaarheid komen.

Als U kunt als privé persoon de foto’s en teksten van mijn werk gebruiken ter illustratie op Facebook en Instagram maar verder niet.

Zodra u mijn interieurontwerpen en afbeeldingen, domeinen, blogs, teksten, octrooien echter binnen een commerciële doelstelling toepast heeft u mijn schriftelijk toestemming in alle gevallen nodig. Op mijn teksten gelden dus alle actuele copyright, auteurs- en beeldrechten, embedded rechten en licentie rechten. Naams- of bronvermelding is niet voldoende. Mocht u mijn site, naam of project willen gebruiken als link binnen uw Social Media dan volstaat een mailtje met de link, vooraf, ter goedkeuring.

Ik kan mij voorstellen dat u daar meer informatie over wenst? Belt u mij dan?

Nieuwsgierig geworden? Plan uw afspraak.