missie & visie

Trotse mensen die hun vrienden graag uitnodigen in hun eigen, zelf ontworpen huis. Die thuis zijn als ze aan huis denken.

We doen het samen.

Mijn klanten willen een verlengstuk van zichzelf, vinden hun identiteit terug in alles wat ik begeleid. Uw keuzes zijn mijn roer. Uw stem, mening is belangrijk en voor mij, een zeer krachtige inspirator.
Samen met u voeg ik alle puzzelstukken en vragenstukken, problemen, tot een geheel. Ik bewaak daarbij budget, tijd en kwaliteit. Rondom u organiseer  zaken in het bouwproces die u vergeet of waar u geen tijd voor heeft. Ik handel gedoe af en zorg voor de enige correcte uitvoering van wat er is afgesproken.

Mijn adviezen en ontwerpen en de realisering van bouwplaats tot een leefruimte zijn de uitkomst van een reis. Kwaliteit in de uitvoering leidt tot het juiste eindresultaat. En dat resultaat is alleen voor u gemaakt.

Ik stel veel vragen, ook wel eens lastige, private zaken en details. Niet om brutaal of direct te zijn maar ont-dekkend. Mijn persoonlijke, enthousiaste en actieve energie zijn in het gehele proces aanwezig en resulteren in voorstellen die in een aantal stappen uiteindelijk uw persoonlijk woonruimte zullen worden. Uw project komt dus altijd tot stand door onze gezamenlijke betrokkenheid, mijn persoonlijke en intensieve begeleiding en dat tijdens het gehele traject.

Stijlmagazine- Me-We-2014

Mijn ontwerpen sprankelen van kleur en kenmerken zich door eigentijdse ontwerpen om in te leven. In adviezen is heel veel persoonlijke aandacht voor uw stijl, al uw wensen. Menselijke maat, beleving door kleur, materiaal en belichting zijn de sleutel tot een interieurontwerp voor een gelukkig leven.

De werking van de door mij gevonden oplossingen maken de ruimte voelbaar door 3D-visualisaties. Het al bijna kunnen aanraken van materialen, fysiek, voelbaar en zichtbaar tot in detail…..
Sprankelen ziet er soms krachtig uit. Soms ook juist stil.

Mijn aanpak kent weinig formele omgangsvormen. Met plezier en passie werkend, zoek ik vaak naar rek en strek binnen opties en alternatieven die ik u voorleg. En zo sta ik pal voor kwaliteit die u nog niet eerder ontdekte in uw woon- of leef, werkruimte.

Zo werk ik, voor u en met u. Op tijd en binnen budget.

Neemt u contact met mij op als u alle aspecten waar u mee te maken heeft niet op de juiste plek krijgt, dan doen we dat samen. Bel mij als u vragen heeft of een behoefte heeft aan een (kennismakings) afspraak!

w.g. Linda Zadelaar
m: 06-26152409