fbpx

missie & visie

sprankelende, eigentijdse ideeën, beleving door kleuren, materialen en belichting creëren een uniek - op maat gemaakt - interieurontwerp

MISSIE

Trotse mensen die hun vrienden graag uitnodigen in hun eigen, zelf ontworpen thuis.

VISIE

u en ik – wij – doen het samen.

Verlangt u naar een verlengstuk van uzelf? Wilt u uw identiteit terugzien in het interieur van uw huis? Dan wil ik u graag inspireren en begeleiden.
Uw keuzes en wensen zijn als een kompas voor mij.
Samen voegen wij alle puzzelstukken en vragenstukken, problemen en oplossingen tot een geheel.
Indien u dat wenst u help ik u zaken te organiseren rondom het bouwproces wanneer u daar geen tijd voor heeft. Ik handle gedoe, begeleid uw verbouwing of vertegenwoordig u in bouwteams. Dat zorgt een correcte uitvoering.

over mij

Mijn adviezen en ontwerpen zijn de uitkomst van een traject. Een reis als het ware. Kwaliteit in de uitvoering leidt tot het juiste eindresultaat. Dat resultaat is alleen voor u gemaakt. Daarom stel Ik veel vragen en heb oog voor “private” zaken en details. Niet om brutaal of direct te zijn maar ont-dekkend.

Mijn persoonlijke, enthousiaste en actieve drive zijn in het gehele proces aanwezig. Uw project komt dus altijd tot stand door onze gezamenlijke betrokkenheid, gevat in de vier stappen waarmee ik werk.

tot slot

Als u aspecten waar u mee te maken heeft, niet op de juiste plek krijgt, dan doen we dat toch samen? Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op voor een afspraak voor een kop koffie!

INFORMATIE AANVRAGEN