fbpx

over mij

Mijn naam is Linda Ruth Zadelaar. Momenteel ben ik 57 jaar en ben sinds 11 jaar woonachtig in Rotterdam. Na mijn terugkomst uit Londen wilde ik in een stad wonen met een rivier en internationale sky line… de stad aan de Maas.

Linda Zadelaar-11_lrIn 1988 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie in Kampen, in de specialisaties Interieurarchitectuur, Meubelontwerp en Architectonische vormgeving. Na jaren in de wereld van theater en popmuziek te hebben gewerkt kwam daar abrupt een einde aan door een ongeluk. In 2001 heb ik mijn bedrijf Vrij Design gestart. Na vele projecten in onder ander de gezondheidszorg en de kinderopvang ontstonden er de afgelopen jaren, steeds meer kansen om voor particuliere opdrachtgevers kleine en grote vragen te beantwoorden en realiseerde ik leuke en speciale ontwerpen voor woonruimtes, badkamers en keukens.

Steeds vaker kom ik problemen tegen op het gebied van akoestiek. In de bouw van lofts, dakappartementen wordt veel met glas en beton gewerkt en ervaar ik dat gala en nagalm een probleem voor het welbevinden oplevert. In deze woonsituaties is nog heel veel te verbeteren. Niet alleen door het toepassen van producten maar juist door in de architectuur er rekening mee te houden.
Als oud-technicus heb ik nog steeds een connectie met techniek; ik leef me graag uit op puzzels als lichtplannen en domotica – zgn. SMART LIVING.

En hier voel ik mij super op mijn plek. Vaak spreek ik mensen, zoals u, die vragen hebben omdat ze gaan bouwen, verbouwen of verhuizen.

Daarbij zijn zoveel puzzelstukjes, die tot een geheel moeten worden gebracht. En dat vind ik dus super om te doen! Woondromen vertalen en begeleiden naar realiteit waarbij rust in het traject en in het eindresultaat passen volgens uw budget.

Van 2012 tot 2016 zette ik mij in voor mijn vakgebied en collega’s als vice voorzitter van de bni. Jaarlijks organiseerde ik de bni-prijs. Een stimuleringsprijs voor aanstormend, jong interieur talent. Wat een eer om hen een podium te geven op de laatste donderdag van september!

Alhoewel ik soms chaotisch ben, hou ik toch enorm van orde. Om structuur en vakgebieden te binden die elkaar versterken werk ik vaak samen met andere talenten. Door hun werkervaring weten ze exact waar we het over hebben en weten daarom ook mijn -uw bouw- en project organisatie perfect te voeren. Zij zijn mijn basis en bakens in zowel de aanloop en tijdens de uitvoering. Ik beveel ze gepassioneerd aan, daar kunt u op rekenen.

U zult ook mijn favoriete producten op deze site tegenkomen. Als u ze op zicht zou willen ervaren, wilt bestellen of er eenvoudig iets meer van wilt weten dan hoor ik het graag.

Daarnaast ben ik als interieurarchitect regelmatig te vinden bij Keukenmaxx , Tulp Keukens en CVT waar ik klanten in een speed date sessie van compleet kleur- of materiaaladvies voorzie voor bijvoorbeeld de woonkamer. Informeer hier gerust om low-profile kennis te maken in de showroom en een advies te ontvangen.

Zo leef ik mijn passie: “Het welbevinden van iedereen die raad en daad kan gebruiken bij het realiseren van hun woonverlangens”.

Graag maak ik een afspraak om persoonlijk kennis te maken, met een kop koffie en de tekeningen duiken we erin en gaan we samen kijken hoe ik uw project kan laten vliegen.

Tot ziens?
Linda Zadelaar

m: 06-26152409
e: info@lindazadelaar.nl