Bouw je eigen DROOM Badkamer

**Badkamerplannen? Let dan op!**

In ca. 45 minuten ga ik u ondervragen en al schetsend op zoek naar het type DNA dat bij u en uw badkamer past. Ik zal een aantal opties voor u schetsen en een kleuradvies geven. Zo kunt u straks optimaal gebruik maken van uw badruimte.

212f9ce362013743d1bd8af14c726dd8 Vanaf 4 tot en met 6 maart is het Beurs Eigen Huis Bouwen, Verbouwen en Inrichten! de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Dat betekent dat jij in onze stand kunt speeddaten met interieurarchitecten van BNI Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten voor jouw badkamerplannen! Neem je schetsen, plattegrond en tekeningen mee. Kom naar de beurs, maak een afspraak in onze stand (Hal 11, stand D2.01) en jouw droombadkamer is binnen handbereik.

O ja, realiseer je via een van de binnenhuisarchitecten daadwerkelijk je badkamer? Dan krijg je 10% korting op alle gebruikte Geberit én Sphinx producten. Check!

geberit-aquaclean-sela-pansVanaf 4 tot en met 6 maart is het Beurs Eigen Huis Bouwen, Verbouwen en Inrichten! de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Dat betekent dat jij in onze stand kunt speeddaten met interieurarchitecten van BNI Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten voor jouw badkamerplannen!

20151002_115241Neem je schetsen, plattegrond en tekeningen mee. Kom naar de beurs, maak een afspraak in onze stand (Hal 11, stand D2.01) en jouw droombadkamer is binnen handbereik.

O ja, realiseer je via een van de binnenhuisarchitecten daadwerkelijk je badkamer? Dan krijg je 10% korting op alle gebruikte Geberit én Sphinx producten. Check!