KLEUR @ HOME

Uw eigen – kleurenschema, voor uw huis geschreven om alvast thuis te beleven.

Op basis van SCHETS @ tafel concentreren we ons uitsluitend op kleuren, het hoe en waarom en vooral waar deze in uw situatie toegepast gaan worden.
Omdat niet iedereen weet welke kleuren hem/haar staan, laat staan waar ze in huis toe te passen, is een los kleurtype- bepaling en advies een uitkomst.

Met de kleurwaaiers, een creatief onderzoekje, behangboeken, stoffen en vloerstalen op tafel gaan we aan de slag op een gave lokatie. Het resultaat is een plattegrond met daarin de kleurnummers vermeld, op basis van uw kleurtype. U ontvangt uw persoonlijke kleurenwaaier. Het is leuk om bv met Pinterest of mood boards te werken. In de aanloop naar het gesprek gaat u daarmee alvast zelf aan de slag. Deze workshop duurt 2 uur, plaats van ontmoeting bepalen we in overleg.

Met als extra optie – Op uw huid bekeken.

Indien uw fysieke kleur-DNA totaal onbekend is en u nieuwsgierig bent welk “type” u bent loopt het persoonlijke kleuradvies van Merel van ’t Wout mee in deze sessie, u mag dat zelf bepalen. Want niet voor iedereen is het makkelijk kleuren in te schatten, niet in huis en niet voor persoonlijke zaken als kleding en make-up.
Mode, design en bewustzijn lopen immers parallel.

Vragen staat vrij, bel mij: Wat houdt dat kleurtype exact in & andere vragen kunt best persoonlijk aan mij stellen. Een online meeting plannen maar mailen of bellen mag altijd.

Ik bel u z.s.m. terug.
Linda Zadelaar

Leverings– & betalingsvoorwaarden