fbpx

STUDEER JIJ NOG?


STAGIAIRE

STAGIAIRE INTERIEUR vormgeving of interieur architectuur (mbo / hbo)
Om mee te werken een aantal creatieve en representatieve opdrachten zoek ik een stagiaire. Naast de lopende opdrachten waar ik je zou willen inzetten zijn er een tweetal taken die op de plank blijven liggen en die het levenslicht moeten gaan zien in 2019. Deze ga ik zeker aan je delegeren en begeleiden.

Herken je dit?
Je werkt graag zelfstandig maar zoekt samenwerking op. De dynamische wereld van keukens en het omgaan met mensen in een showroom vind je leuk. Een drukke werkomgeving is geen punt. Je woont in de buurt van Oosterhout of Breda, Tilburg en reist zelfstandig, niet langer dan 35 minuten.
Je bent in de laatste fase van je opleiding HMC of Kunstacademie.

EN: Met Sketchup, AutoCad of Vectorworks kan je uitstekend flitsende renders maken. Ook Adobe kent geen geheimen voor je. Vieze vingers van markers en maquettes maken zijn dingen waar je blij van wordt. Maar ook in de cijfers en kleuren- materiaaloverzicjhten en omschrijvingen duiken en een actief spreadsheet opzetten, die afwisseling, daar moet je wel tegen kunnen. Gelukkig gebruik je zelf ook Social Media, het schrijven van een aantal leuke ideeën en teksten dat is echt een leuke afwisseling van je werkdag.

Wat je gaat doen?
Mood boards maken met mij en de klant. Ik heb een "game" die moet worden ontworpen. Het maken van overzichten met kleuren en materialen in Excel. Als je durft ga je een eigen keukenontwerp maken en presenteren. Mijn blog komt aandacht te kort dus thema's en teksten aanvullen met beelden, teksten schrijven lijkt me erg fijn. En uiteraard krijg je een eigen ontwerp-opgave voor een interieur.

Wat heb ik jou te bieden:
Als stagiaire ga je een tijd tegemoet waarin er zeel veel van je gevraagd wordt. Met name heb je een zeer zelfstandige assisterende rol waarin je op een commerciële wijze wordt ingezet in de winkel en waarbij je iedere dag in contact komt met mijn opdrachtgevers. Je krijgt te maken met mijn 3 andere collega's waar ik mee samenwerk. Een gezellig zooitje maar ook keihard werken.

Heb je nog energie en tijd over dan loop je mee in verkoopgesprekken en leer ik je met Simar tekenen.
Met een dag of 14 weet ik wat ik aan je heb en als je blijft heb je gelijk je tweede stage geregeld bij mij, dat is een eis.
Bevalt het jou ook en kunnen we echt iets neerzetten samen, dan kom je natuurlijk terug voor freelance werk.
Ik ben soms chaotisch en direct, work hard = play hard en dat gaat em worden in 2019.

DUS:
Als nog  steeds enthousiast bent en zin hebt om je handen uit de mouwen te steken dan ontvang ik graag per email je CV, je beste project en een korte, duidelijke van motivatie brief, voorzien van de maanden dat je wilt komen. Dan reageer ik vanzelf.

Als je durft, je mag ook een kop koffie komen halen hoor, maar ik ben er ook wel eens niet.

terug naar vacatures…