fbpx

STAGIAIRE

STAGIAIRE INTERIEUR (mbo of hbo)
Om mee te werken een aantal creatieve en representatieve opdrachten zoek ik een stagiaire. Naast de lopende opdrachten waar ik je inzet nodig heb zijn er een tweetal taken die op de plank blijven liggen en die het levenslicht moeten gaan zien in 2019. Deze ga ik zeker aan je delegeren en begeleiden.

Herken je dit?
Je bent zelfstandig en houdt van de dynamische wereld van keukens en het omgaan met mensen. Een omgeving waar van alles gebeurd vind je leuk. Je woont in de buurt van Oosterhout en reist zelfstandig, niet langer dan 35 minuten. Het wordt wel eens later dan 18.00 namelijk.
Je bent in de laatste fase van je opleiding HMC of Kunstacademie. Ondernemen en in een winkel aanwezig zijn is leuk en gezellig maar is ook veeleisend, je kan tegen werkdruk, ook kan je afleidingen weerstaan en je eigen focus behouden.

EN: Met Sketchup, AutoCad of Vectorworks kan je uitstekend flitsende renders maken . Ook Adobe kent geen geheimen voor je. Vieze vingers van markers en maquettes maken zijn dingen waar je blij van wordt. Maar ook in de cijfers en lijsten met kleuren en omschrijvingen duiken en een actief spreadsheet opzetten, die afwisseling, daar moet je wel tegen kunnen. Gelukkig kan je ook via Social Media een aantal leuke ideeën en teksten schrijven want dat is echt een hobby van jou.

Wat je gaat doen?
Nou, wat vind je van: mood boards maken, een game vormgeven, het maken van overzichten met kleuren en materialen, als je durft ga je een eigen keukenontwerp maken en presenteren of een interieurontwerp. Mijn blog met beelden vullen, teksten schrijven en je krijgt een eigen ontwerp-opgave.

Wat heb ik jou te bieden:
Als stagiaire ga je een tijd tegemoet waarin er zeel veel van je gevraagd wordt. Met name heb je een zeer zelfstandige assisterende rol waarin je op een commerciële wijze wordt ingezet in de winkel en waarbij je iedere dag in contact komt met mijn opdrachtgevers. Je krijgt te maken met mijn 3 andere collega’s waar ik mee samenwerk. Een gezellig zooitje maar ook keihard werken.
Bevalt het je en kunnen we echt iets neerzetten samen dan kom je natuurlijk terug voor freelance werk of voor een tweede stage, dat is een eis. Ik ben soms chaotisch en direct, work hard = play hard en dat gaat em worden in 2019.

DUS:
Als nog niet baalt en zin hebt om je handen uit de mouwen te steken dan ontvang ik graag per email je CV, je beste project en een korte, duidelijke motivatie voorzien van de maanden dat je kunt komen. Dan reageer ik vanzelf. Als je durft, je mag ook een kop koffie komen halen hoor, maar ik ben er ook wel eens niet.

Tot ziens,
Linda