#DesignerDays, keukenontwerp aan tafel.

Inspirerend gesprek met B&L. Zij kochten hun nieuwe kookeiland @ Keukenmaxx.

Aan mij de eer hen te assisteren met het ontwerp en de materialisatie voor een nieuwe keuken in hun prachtige huis. De juiste combinaties geven het mooiste resultaat. Ook zij willen straks iedere dag genieten van de luxe dat een goed ontwerp hen gaat bieden! Keuken adviseur Miranda werkt hier het ontwerp uit dat ik samen met dit echtpaar maakte afgelopen zondag. Zij zet hier de prijs-technische puntjes op de “i” en stemt de ergonomie af op de lengte en reikwijdte van mevrouw. Mooi werk hebben wij toch. Kan niet wachten tot het super-de-luxe keukeneiland gemonteerd wordt.

20160522_165003

L & ik, hebben diverse wandelingetjes door de showroom gemaakt om de wensen, materialen te bespreken en alle details te bekijken. Het is een magisch moment wanneer architect en klant elkaar versterken. Wensen te kunnen vergroten, dromen en mogelijkheden aan elkaar uitwisselen resulteerden in een expressief ontwerp. Nog nooit mocht ik zulke schitterende materialen gebruiken.

DD keukenmaxx05016

Ik ben straks trots! Maar wat dacht je van hen… aan de bar met vrienden en bekenden koken. Dat komt wel goed, laat de herfst maar komen.

Een afspraak voor aanvullend interieuradvies wanneer u een keuken koopt? Tijdens de Designer Days in de showroom Keukenmaxx is een afspraak te plannen via de deze link. Of laat een berichtje achter! Dan plan ik het in.

Plan mij nu in!