Smakelijk! ontwerp met Identity (@ lunch)

“Wat verschrikkelijk veel keuzes” zuchtten ze, H&M uit Utrecht. What to choose and where….. poeh. De afgelopen maanden waren hectisch, er is veel op hen afgekomen tijdens het aankooptraject. Vooral ook de creatieve chaos wanneer je gaat nadenken over het leven in een nieuw te ontwerpen huis, hoe orden je dat en waar begin je?

En daar kom ik in beeld. Vandaag ga ik het voor dit stel de materiaalcombinaties samenbrengen door eerst overzicht te scheppen en keuzes te voorleggen. Wel leuk als het ook lekker kan! Dat hebben we onder het genot van een zelf verbouwde salade tijdens een lunch meeting ervaren.

Linda@ldentityLunchBij mij thuis, in mijn schooltje, mijn werkruimte, heb ik mijn tafel helemaal vol gelegd met speciaal voor dit appartement verzamelde materialen, stalen en kleuren passend bij het beeld dat ik de afgelopen weken is ontstaan in een aantal gesprekken. Nu gaan we echt aan het werk; wegnemen wat niet past, overhouden en combineren tot een geheel. De essentie van deze familie eenvoudig weergeven.werkruimteLZ

Het doel was de deur niet uit te gaan zonder – Of All Options in The World – er slechts twee over te houden. In het gesprek is het concept van de elementen die zich in het appartement gaan bevinden, voelbaar en zichtbaar, in beeld gekomen. Nu ga ik voor dit aimabele stel een passend voorstel voor het ontwerp van alle onderdelen in de woning maken. Rust en overzicht gaat ontstaan.

RESULTAAT: De uiteindelijke materiaal keuzes en vormgeving gaan zo mooi de natuurlijke elegantie van dit echtpaar en hun gezin weerspiegelen! Een rustig en gebalanceerd geheel waarin het hele gezin de identiteit zullen ervaren. Wat zal ik blij en trots zijn als dit appartement een thuis is geworden. Missie geslaagd, wachten tot november?

Nou NEEN, nog even heel hard werken, er tegen aan, concretiserend! Zin in!HenM def_mat