fbpx

module 1. LICHT

Licht in de architectuur, beleving door belichting.

U heeft uw woning al behoorlijk in beeld. Uw architect of aannemer heeft de contouren van het huis en de ruimtes duidelijk voor ogen. De afsprakentekening is in deze fase - Definitief Ontwerp (D.O.) - klaar. Toch bent u zich bewust dat uw wensen met betrekking tot licht en verlichting nog niet op uw interieur zijn afgestemd. Met deze basismodule zult een duidelijk plan neerleggen bij uw bouwteam. Uiteraard kunt de realisatie verder zelf oppakken want u weet wat u wilt.
Dit concrete plan, waar de installateur direct mee aan de slag kan, biedt u inzicht in de architectuur van uw huis en uw interieur

Het maken van een lichtplan in 4 stappen:

1. START – intake – in een telefonische gesprek of Skype sessie analyseren we samen de indeling van de plattegrond. We bepalen waar de keuken en vaste zaken als eettafel, openhaard, kastenwand etc. zich bevinden in het inrichtingsplan. Wat uw lichtwensen zijn eventueel vervolgt door een thuisopdracht.

2. ONTWERP – bij u aan de keukentafel presenteer ik u mijn oplossingen in een inspiratie document voorzien van een vlekkenplan en sfeer collage. We bespreken het soort licht en de type armaturen die bij uw interieurkeuzes passen. Alle ideeën en mogelijkheden licht ik toe en de daaruit voortkomende wensen komen ter tafel. De conclusies dienen als basis voor de uitwerking.

3. PLTG – de uitwerking – in een meer technische document (pdf) ontvangt u de uitwerking van de plattegrond met daarin geplaatst de plek en het soort armaturen. Via Skype wil ik u graag nog even voorzien van uitleg, uw terugkoppeling kan resulteren en een eventuele eenmalige aanpassing.

4. AFRONDINGvoorzien van uw lichtplan (persoonlijk plan en schetsen) gaat u offertes aanvragen bij gespecialiseerde partijen.
Graag plan ik een voor u een evaluatiemoment (Skype call) voor een maand later. In deze terugkoppeling kunnen we uw keuzes en offertes evalueren zodat uw beslissingen definitief worden.

Voorbeelddocument van lichtplan op aanvraag.

Optioneel:
5. OFFERTE – nav uitwerking ontvangt van mij een armaturenoverzicht voorzien van adviesprijzen exclusief montage, installatie.

6. LEVERING – Indien u mij de levering gunt van de armaturen zijn er aanvullende voordelen, informeer naar de mogelijkheden.

Prijs vanaf € 969,00 incl. BTW.
Leveringsvoorwaarden.

Planning afspraken:
1. een INTAKE datum en het toesturen van documenten en de betaling.
2. verwerking informatie tot ONTWERP – datum presentatie bij u thuis of op mijn kantoor.
3. verwerking informatie tot PLTG – datum terugkoppeling Skype gesprek.
4. het PERSOONLIJK PLAN en uw OFFERTES – afrondende bespreking en Skype terugkoppeling.
5. verwerking en offertewerkzaamheden voorzien van adviesprijzen.
6. het AKKOORD en een eventuele BESTELLING – schriftelijk per email en telefonisch akkoord.
INFORMATIE AANVRAGEN