Sweet, cute and URBAN

Wat is het centrum van rust in JOUW drukke bestaan?
DE KEUKEN? ….

Vrienden, geliefden ontmoeten en samen eten, koken, het leven bespreken en delen van ervaringen, inspiratie en dan weer verder je ambitie en hart volgen!

Wauw, ik was onder de indruk van de daadkracht die ik ontdekte tijdens het intake gesprek dat ik had met een naamgenoot en haar lief.
Aan mij de eer daar deel van uit te maken met het ontwerpen van de hardware; de keuken voor hun nieuwe thuis.
Dit ontwerp, voor een jong stel, wordt binnenkort geplaatst bij hen.

#SieMatic staat bekend om de schitterende life style designs #PURE #CLASSIC #URBAN en tijdens het intake gesprek bleek dat Urban helemaal voor hen en van hun is! Nu de foto’s afwachten.

Sinds een half jaar werk ik samen met #SieMaticaanhetVondelpark om het beste te realiseren dat het hart van een huis nodig heeft. De enige echte keuken die bij de bewoners en hun lifestyle past. Dat is geen kwestie van een “wel aardig” ontwerpje en een handtekening in een paar uurtjes en weer door! Dat betekent luisteren en doorvragen, fine tuning… echte co-creatie tussen jou en mij.
Als interieurarchitect stopt het oog voor details niet bij de kleur of de indeling van de ruimte. Daarover later meer!

Na een uitgebreide Grande tour door de showroom van SieMatic aan het Vondelpark en een grondige intake ga ik aan de slag met alle wensen. In een eerste presentatie checken we of alles er in zit en hoe dat er uit gaat zien in een 3D-tekening.

Meest al maak ik ook een filmpje.

Heb je interesse om een keuken te laten ontwerpen? Bel of email mij. Dan gaan we direct aan de slag.