Vloeren als sierraad voor uw appartement

Bent u op zoek naar een sterke en onderhoudsarme vloer met een hout-look en duurzame uitstraling?

In nieuwbouw situaties voor appartementen en lofts is een pvc-stroken als vloerafwerking echt een geweldige optie. Zowel voor uw budget maar met name ook onderhoud en contactgeluid heeft dit materiaal vele voordelen. Om een alternatief te geven voor massief houten parket kan ik de zgn LVT (Luxury Vinyl Tiles) van harte aanbevelen. Juist ook in de combinatie met vloerverwarming is het een ultra dunne oplossing voor een super onderhoud arme afwerking. De dikte van de toplaag zorgt voor het lange termijn kwaliteit waarbij slijtage nihil blijft en de kleuren als nieuw.

Ik werk graag met het merk Tarkett. De serie Inspiration ID heeft sinds 2017 een nieuwe collectie en er zitten weer fraaie kleuren en patronen tussen.

De speciale vloeren designtool geeft snel een beeld wat de collectie kan betekenen voor uw loft of vloer.  Bent u creatief en heeft u zin om uw eigen patroon te laten zien aan anderen dan is Design Your Own echt een aanrader.

Hoe pvc-vloer wordt gelegd is via Youtube te zien.
Volverlijmd of zogenaamd “Loose Lay” is tijdelijke situaties of in de vorm van een “Klick” (zoals bij laminaat) een uitkomst. 

Wellicht bent op zoek naar meer begeleiding in uw keuzes voor kleuren en afwerkingen?
Heeft u net niet de juiste combinaties gevonden en wilt u snel beslissen hoe u de juiste keuzes en combinaties wilt maken?
Dan is een SCHETS@tafel gesprek wel iets voor u! Belt u mij persoonlijk dan kunnen we voor u direct een gesprek inplannen.

Op alle foto’s (incl. Tarkett heeft toestemming gegeven deze te plaatsen. Ik heb de grootst mogelijke zorg gegeven de rechthebbende van de beelden te verwittigen, Indien u van mening bent dat afbeeldingen onrechtmatig zijn geplaatst dan hoor ik dat graag)