Wax: op de muur, watervast!

Kanjer op de foto, echte vakman, een verf-nerd aan het werk.

Ik ben enorme fan van matte muurverven. En dit is mijn topper, merk, waar ik graag en vaak mee werk. Pure & Original is een Hollands product uit de Betuwe, dat duurzaam en natuurlijk gemaakt wordt maar bovenal prachtig20151030_130357e kleuren in het pallet heeft. Op de stalenkaart mooi en overzichtelijk bij elkaar. Op bezoek bij jou heb ik ook grotere A5 stalen bij mij.

BESTELLEN: Via de P&O site kan je je eigen kaart bestellen.

Na je keuze nog beter de kleur inschatten? Bestel een piep klein tester potje van jou favoriete kleur bij mij.

Vaak krijg ik de vraag of deze verf ook voor wanden in de keuken en badkamer geschikt is en YES! dat is ie. Zo gaaf!
Je kan het zelf doen met een nabehandeling van Italian wax en is de wand veel dieper van kleur maar ook (spat)water bestendig. Hier zie je het applicatiefilmpje.

Interesse? Troubles? Bel 06-26152409 of reageer en maak kans op jou persoonlijke stijl DNA.