LINDA@BAZIR

Vandaag gestart met mijn werkzaamheden voor BAZIR.

Is slechte akoestiek een probleem in uw werk- of woonruimte? Dan zijn er vele opties om weer in een gezonde en revitaliserende ruimte te verblijven. Ik adviseer graag een passende oplossing. Hier enkele grappige voorbeelden en gerealiseerde projecten.

Deze prachtige lampen zijn recent gelanceerd op de vakbeurs architect@work in Ahoy. Ook in Kortrijk zijn wij dit jaar aanwezig. Wilt u daar komen kijken en onze akoestische lampen “voelen” dan bent u van harte welkom, ik stuur u graag een toegangskaart.

acoshape HS 01 barcode acoshape HS 02 bowler

Met doordachte akoestische oplossingen en delen we ons enthousiasme over het vak akoestiek graag met onze bestaande en toekomstige opdrachtgevers.

Het vak akoestiek vraagt kennis en kunde en gaat verder dan het ‘zomaar toepassen van een akoestisch wandpaneel’. We worden niet voor niets vaak in eenvroegtijdig stadium van inrichting geraadpleegd om de onzichtbare architectuur van het geluid onze rekening te nemen. Hoe eerder men zich bewust is van de noodzaak van een kundige ‘sound planning’, hoe groter het effect en hoe efficienter de budgettering. Voorkomen is beter dan genezen.

BAZIR is een platform waar drie bedrijven zich verenigd hebben.
Cvousplait, Acoshape+, ZZIP.

acoshape HS 04 geoacoshape HS 05 yoyo

Met BAZIR bedenken we doordachte akoestische oplossingen en delen we ons enthousiasme over het vak akoestiek graag met onze bestaande en toekomstige opdrachtgevers.

Het vak akoestiek vraagt kennis en kunde en gaat verder dan het ‘zomaar toepassen van een akoestisch wandpaneel’. We worden niet voor niets vaak in een vroegtijdig stadium van inrichting geraadpleegd om de onzichtbare architectuur van het geluid voor onze rekening te nemen. Hoe eerder men zich bewust is van de noodzaak van een kundige ‘sound planning’, hoe groter het effect en hoe efficienter de budgettering. Voorkomen is beter dan genezen.

Onze ambities omvatten 3 kernwaarden die tot op de dag van vandaag leading zijn in onze beslissingen. Die ambities zijn: mooie akoestische producten maken, akoestische producten maken die écht werken (al onze akoestische materialen scoren zeer goed op hun akoestische absorptie) en dat alles op een maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen.

Naast onze eigen collectie akoestische producten, ontwikkelen met en voor opdrachtgevers ook vaak akoestische oplossingen op maat.

Waar we voor staan en hoe we het onderwerp akoestiek behandelen en realiseren willen we graag delen. We verzorgen een akoestiek training (kosteloos) ‘in huis’ vanaf 3 personen.acoshape HS 03 bonitos

Hierin komen diverse vuistregels en handvaten aan bod die je zinvol inzicht geven in het onderwerp akoestiek, zonder te verzanden in teveel technische en natuurkundige terminologie.

Een grappig maar duidelijk effect van hoe rimpels in het water ontstaan in de natuurkunde is het volgende filmpje. 

….en een nog bizar natuurkundig effect met geluid.